Workshop
voel je fit

 

Fit mei Lin

Minder ziekteverzuim, een goede teamspirit en fitte werknemers. Welke ondernemer wil dat nu niet? Via leefstijlcoaching zorg je goed voor je werknemers én jezelf. Voor bedrijven en organisaties zijn er diverse opties.

Workshop voel-je-fit

In deze workshop ga je als team (ca 10 personen) samen aan de slag. Met creatieve werkvormen word je uitgedaagd om je eigen leefstijl onder de loep te nemen. Wat gaat goed en wat kan beter? Overigens maak je altijd zelf keuzes. Tuurlijk, er zijn algemene waarheden, maar iedereen beslist zelf waar hij of zij prioriteit aan geeft. Geen mens is immers gelijk. Ook ga je kijken wat je als team gezamenlijk wilt veranderen. Je kunt bijv. afspraken maken over bewegen, trakteren en ontspanning.
In deze workshop ga je ook bewegen en ontspannen.
Zo krijg je gelijk meer energie!

  • Interactief en integraal: alles komt voorbij
  • Als werkgever laat je zien dat je leefstijl – en dus je mensen- belangrijk vindt
  • Gezamenlijke output: wat gaan we als team doen?
  • Persoonlijke output: iedereen ontwikkelt ook een eigen stappenplan
  • Kleine investering, groot rendement: teambuilding, fitheid

Persoonlijke leefstijlcoaching

Zit een medewerker niet zo lekker in het vel? Dan is persoonlijke leefstijlcoaching een idee. Leefstijl is een integrale benadering. Je neemt gedachten, emoties, fysieke balans, eigen regie en zingeving mee. Het een versterkt het ander. Met leefstijlcoaching krijgen mensen inzicht in hun patronen en ontdekken ze waar ze beter mee kunnen stoppen of waar ze juist meer van willen.

Groepsprogramma

Wil je als team meer verdieping? Dan is een groepsprogramma een idee. In vijf bijeenkomsten gaan we in op alle leefstijlfacetten en word je per keer uitgedaagd om een haal baar doel te stellen en daarmee aan de slag te gaan. Tussen de bijeenkomsten zit altijd 2 tot 3 weken tijd zodat je ook echt doelbewust aan de slag kunt met een verandering in je leefstijlpatroon.

Meer weten?

Bel of mail me voor een kennismaking.
Ik kom graag vrijblijvend bij je langs.

Liefs Linda